Szó szerint azoknak szól az Epic Games eheti ingyenes játéka, akik szeretnek farmolni a játékokban. Már tölthető a Farming Simulator 19.

Az Epic Games január 30 és február 6 között ingyenesen kínálja a Farming Simulator 19-et, melyben mi magunk is igazi gazdálkodóvá válhatunk. Legyél te paraszt, fejleszd saját gazdaságodat, arasd le a gabonát, nevelj disznót!

A játékban több mint 300 mezőgazdasági autó és gép érhető el, arról nem is beszélve, hogy a játékhoz már modok is elérhetők, melyek tovább bővítik világot. A magyarul Mezőgazdasági szimulátor játék olyannyira valósan kezeli a gazdálkodást, hogy egyik szerkesztőnk szerint még igazi gazdálkodók is szívesen játszanak vele.

 

A játéknak egyébként komoly esport vonalat is építettek a fejlesztők, akik 250 000 eurós összdíjazással támogatták meg az első szezont. Háromfős csapatokban mérhetjük össze mezőgazdasági készségeinket és ügyességünket, ideje teját beállni gyakorolni! A Farming Simulator 19 egyébként 2019 novemberében jelent meg, most pedig felújított grafikával érhető el az Epic Games Store-ban.

ITT TÖLTHETITEK LE!

Na, ki lesz az első Vidéki Man, aki behúzza?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×