Nagyban folyik az Australian Open tenisz Grand Slam, aminek a helyszínén idén is lesz Fortnite torna. A környékbeliek online versenyt is kapnak, ahol értékes jutalmakat nyerhetnek.

Az Epic Games hivatalosan bejelentette, idén is megrendezik a Summer Smash Cupot az Australian Openen. A tenisz Gran Slam torna helyszínén Pro-Am és profi versenyt is rendeznek, előbbi nyereménye, ahogy az lenni szokott, jótékony célt fog szolgálni.

Az Australian Open Summer Smash Cupon – közvetve ugyan -, de az otthonról játszók is részt vehetnek. A kliensen belül elérhetővé válik szombaton és vasárnap egy belsős torna, aminek keretein belül a játékosok értékes nyereményekhez juthatnak hozzá.

Az egyetlen bökkenő, hogy az Epic Games csak és kizárólag az óceániai és az ázsiai szervereken játszóknak hirdeti mindezt!

Így van, nekünk Európában, a jelek szerint le kell mondanunk az indulás reményéről, holott bőven lenne miért versenybe szállni. Azok, akik az online versenyen vesznek részt, ingyen kozmetikai tartalmakat nyerhetnek a helyezésük alapján. Többek között egy exkluzív Outfit is a nyeremények között van!

A versenyen indulók top 50%-a Paint Splash Wrapet kap.

A versenyen indulók legjobb 25%-a a Street Shine Pickaxe-szel lesz gazdagabb.

Míg a top 10% egy ritka, exkluzív skint kap a gyűjteményébe, Komplexet.

Ugyan a kliensen belüli tornán nem indulhatunk el, de ha követjük a hivatalos streamet Twitch-en, még szerezhetünk magunknak értékes jutalmakat a Drop-rendszeren keresztül.

A Pro-AMet február elsején, míg a Solo versenyt február másodikán rendezik a Grand Slam helyszínén.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×