A magyar játékosok reakcióját figyeltük, alaposan kiömlött a panaszzsák.

„Mi van veled, PUBG?” -egyre többet hangzik el szánkból a kérdés. Az utóbbi napokban ugyanis volt bőven probléma a PUBG futásteljesítményével. Sajnos az alkotók azóta sem reagáltak a játékosok panaszaira, pedig a redditen folyamatosan szaporodik a kritizálók száma. Persze nem minden esetben kell külföldre fordulni, ugyanis a magyar játékosok is előszeretettel osztják meg tapasztalataikat a különböző platformokon. Ezúttal ezeket gyűjtöttük össze, ami jól mutatja, hogy sajnos az általunk használt EU-s szervereken sem jobb a helyzet.

Íme a magyar játékosok véleménye a jelenlegi állapotokról:

H. Nándor:  „Szerintem mindenkinek szar, nem is kicsit. Nekem squadban a legrosszabb. Ott 10 % a packet loss meg szétlaggol az egész. Soloba sokkal jobb de ott se teljesen a régi…”

P. Dániel: „Az első nap hibátlan volt, jött is a chicken dinner. Aztán másnap nulla sebzés, mindenki ledarált. Aztán packet lost ezerrel, annyira, hogy egy tárat lőttem ki az emberre, de megölt. A death cam szerint meg egy lövést sem adtam le rá. Aztán javasoltak az outfoxot. Elő is fizettem, 2 nap teszt után egyelőre brutálisan jobb… Na de ez pénzes és miért költsek arra ha a játék maga szar…”

Z. Attila: „RX 580: Az utolsó patch óta minden van amit az elmúlt három évben produkált a játék. Csak most egyszerre… Lag, desync, packet loss, fps drop.”

G. Benjámin: „Több ember is aki 2600x-szel tolja nem kevésszer mikrolaggal szembesül, vagyis kb 2-5 sec-es fagyások, mintha meghalna minden.”

Nincs itt semmi látnivaló. Csak egy újabb szerverhiba..

S. Richárd: „Nekem is 2600X van, de előfordul ilyen az Intel procikkal is. A mikrolag jelen esetben nem válogat”

D. Erik: „Nincs olyan meccs hogy ne akadjon be 2-3 másodpercre,utána meg 5-6 másodpercig szenvedek a 30-40fps-sel, amíg nem áll vissza 100+ra”

S. Szabolcs: „Ez tényleg egy rohadt vicc. Mindig is azt gondoltam akinek nem tetszik, ne játsszon vele. Nekem mindig bejött a sok sz*r mellett is. Az ember egy ideig bosszankodik aztán megy tovább. Több ezer órám van ebben a „játékban”, még csak jó sem vagyok benne, simán csak szeretem játszani. Néha megy, néha nagyon nem. De lassan nekem is kezd felfordulni a gyomrom ettől az okádéktól… És hányszor haltam már hasonló módon csak nem volt idegrendszerem visszanézni, csak pislogtam hogy ez meg mi a f… De ez most már ott élőben is annyira hihetetlen volt, hogy már akkor rogytam össze mikor a csávót még csak nem is láttam… Visszanéztem, nem kellett volna. Azt hittem csak a deathcam a sz*r. De élőben, replayben, deathcamben is mind ugyan azt mutatta. A tag a mögöttem lévő ablak sarkát lövi, és haltam… Elképesztő :(„

https://www.youtube.com/watch?v=BauRZ18S1X8&fbclid=IwAR2jjvAZRBdbHVinBXZuJG7zZ-GjMpVbhWcDHUNVbOZvabKiNAmErCtAEkE

 

B. Dominik:  „1 éve még simán megvolt stabilan a 70-80 FPS, most nemhogy a 60-at sokszor még az 50-et sem üti meg. Sőt! A meccsek bizonyos részein játszhatatlanul elkezd akadozni, befagyni, lemegy az FPS-em 10-20-ra, egyszerűen katasztrófa. Nem tudom mi a francot csináltak a játékkal de én mostantól csak Lite-on játszok. Aláírom hogy nincs 2080 RTX Titan a gépemben de nehogy már egy GTX 960, egy i5-ös proci és 8GB RAM ne legyen elég egy sz*ros PUBG-hoz.”

F. József: „Nekem az új mapon volt egy akkora 1 mp-es beakadás, hogy majdnem lerúgtam a monitort az asztalról. Hallom, hogy jönnek utánam ketten befelé a körben. Letartom őket, az egyiket kiknockolom mikor rántanám rá a másikra a fegyvert, akkor beakad. Mire magához tér, térdelek. A gépem: i7 8700, 2×8 3200 Mhz DDR4, és GTX 1660 Super, SSD. Köszi szépen Blueballs.”

Persze volt olyan is, aki pozitívabban nyilatkozott:

B. Dávid: „Nálam átlagban mindig minden okés. Van 1-2 eléggé zavaró mikrolag de nagyrészt egyben van. Talán most azt vettem észre hogy érkezéskor gördülékenyebb a landolás az első pár percben, mint korábban.”

Megkerestük mi is a PUBG Corp.-ot, de egyelőre nem reagáltak.

Sajnos a reakciók is azt bizonyítják, hogy van baj bőven a játék futtatásával. Remélhetőleg hamarosan megszólalnak a fejlesztők az ügyben, hiszen a jelenlegi állapot tarthatatlan.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×