A Doom Eternalban elég lesz csak tapasztalati pontot gyűjteni ahhoz, hogy megszerezzük a legkirályabb skineket.

Manapság egy nagyobb játék vásárlásakor szinte már azonnal tudjuk, hogy a legtöbb különleges skinhez nem férhetünk hozzá anélkül, hogy ne kéne mélyen a pénztárcába nyúlni, a játék árán felül. Úgy tűnik, hogy ez a Doom Eternal esetében máshogy lesz – írja a PCGamer.

Hugo Martin creative director nemrég megerősítette, hogy nem csinálnak üzletet a kozmetikumokból. Eszerint elég lesz csupán XP-t gyűjteni ahhoz, hogy a Doom Slayer kiegészítőköz hozzá jussunk. Ez az egyetlen dolog, amivel ki lehet nyitni a skineket, és ez természetesen nincs hatással a játékra.

 

„A Doom Eternal egy 60 dolláros játék. Nem ingyenes játék és nem is egy mobiljáték. Teljes élményt nyújtunk bármilyen shop nélkül, úgy ahogy elvárjátok” – mondta Martin a Facebookon.

Azid Software játékának elődje is kihagyta a mikrotranzakciókat, bár eladtak pár multiplayer DLC-t. Később egy év után mindegyik kiegészítő tartalom ingyenes lett, hogy mindenki játszhasson az extra fegyverekkel, mapokkal, démonokkal. Valószínűleg ez most máshogy lesz, mindenki megkap mindent, amit egy Doom-tól elvár.

A Doom Eternal 2020. március 20-án jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×