Elstartolt a 2020-as LCS szezon, ám ezúttal Sneaky nélkül. A volt profi jelenleg a streamlésnek él, de ahogy látjuk, szán némi időt a cosplayezésre is. Ezúttal Xayah-nak öltözött.

Sneaky egy rövid időre szünetet tart profi League of Legends karrierjében és ugyan továbbra is a Cloud 9 színeiben, de streamerként folytatja.

Nos, úgy fest, hogy a streamerkedés mellé több szabadidő is jut a híres lövésznek, ugyanis sikerült összedobnia az egyik legjobb Star Guardian cosplayt, amit valaha láttunk. Mindezt úgy, hogy egy férfiről beszélünk!

A szövet ruha szinte tökéletes mása az 1820 RP-s kinézetnek. A jelmeznek több „tollszerű” eleme is van, ez pedig mind Xayah, mind pedig Rakan védjegye a League of Legends-ben.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az egész LoL közösség figyelmét felkeltette Sneaky. Csapata, a Cloud9, megszokott kommentjével konstatálta a streamer öltözékét:

„Nagyon szexi vagy testvér!”

 

Sneaky már számtalan hölgy karakter bőrébe belebújt szeretett játékából. Láthattunk már tőle K/DA Kai’Sa, Ahri és Pool Party Caitlyn cosplayt is.

Mivel már nem kell a kemény gyakorlásra koncentrálnia, könnyen lehet, hogy a közeljövőben egyre több ilyen jellegű posztot láthatunk az ex-profitól.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×