Gen Z elkészítette Dust 2-t a Fortnite Creative módjával. Ám nemcsak a pálya, hanem a nagy sikerű bombahatástalanítás is bekerült a játékba.

A Fortnite-ban elérhető kreatív eszközök vonzó lehetőségek a közösség számára. Ezek is nagyban hozzájárultak a játék két és fél éve tartó töretlen sikeréhez. A Creative módnak köszönhetően olyan játékmódok is bekerültek a Fortnite-ba, mint a Capture The Flag és a Team Deathmatch klasszikus iterációi. Nagyon jót tettek a játékkal, ugyanis ezek ha kell, kiszakítják a játékosokat a klasszikus Battle Royale mód okozta mókuskerékből.

Gen Z legújabb alkotása elhozza a Fortnite világába a Search and Destroy játékmódot, amit mind a Call of Duty, mind pedig a CS:GO játékosok is biztosan örömmel fogadnak. Utóbbiak talán egy fokkal jobban örülnek,

ugyanis Gen Z a híres Dust 2 pálya tökéletes mását is elkészítette mindehhez a játékba!

A játékmód erősen hajaz a Counter-Strike „bombahatástalanítós” menetére. A körök előtt timer jelzi, hogy mennyi időnk van bevásárolni, valamint Gen Z átemelte az eco-rendszert is, így nem lehet majd agyatlanul költekezni a körök elején.

 

A Search and Destroy-t a következő Creative kóddal érhetitek el: 9344-9150-4786

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×