Lunar New Year ünneplésből nem lesz hiány a Fortnite szervereken sem. A már beharangozott új skinek mellett korlátozott ideig visszatér Bottle Rocket is.

A héten újból Update hiátus ütött be, az Epic Games kihagyta a v11.40-es ciklus tartalomfrissítését, így összességében új játékelemeknek, vagy javításoknak nem örülhettünk. Az már csak hab volt a tortán, hogy az Overtime kihívások is csak jövő héten bővülnek új feladatokkal…

Ez remélhetőleg annak a jele, hogy a fejlesztők minden erejüket az új szezon tökéletesítésébe ölik, aminek érkezését február első hetére datálják.

Viszont most úgy néz ki, hogy mégsem kell „újdonság” nélkül kihúznunk a hetet. A kínai újév hétvégére esik, az Epic pedig ezt is méltó mód meg szeretné ünnepelni.

A tematikus skineket már előtúrták a játékfájlok közül, ezekkel biztosan számolhatunk. Ezek mellé egy régi, már jól ismert tárgy kerül vissza a játék limitált ideig, újból használhatók lesznek a Bottle Rocket robbanószerek.

 

A Bottle Rocket régen a játék egyik legjobb „siege”, vagyis ostromfegyvere volt. Ha ledobjuk, akkor az indikátora végpontját minirakétákkal szórja meg hosszú másodpercekig. Egy ilyen tárgy képes eltakarítani bármilyen ellenfél által épített tornyot. Kiváló lehet azokban az esetekben, amikor valaki gyorsabban épít nálunk és kell egy B-terv.

  • Egy-egy rakéta 10 sebzést okoz majd a játékosoknak és darabja 42-t struktúrákba.

A tárgyat utoljára a 14 Day of Summer esemény során láthattuk, jól fog esni a nosztalgiázás.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×