Elkezdődött a Season 04 előkészítése. A Respawn három titokzatos fényponttal jelzi a játékosoknak, a Grand Soirée után már a negyedik szezon lesz a következő nagyobb megálló.

Egyszer már sikerült meghülyítenie egy Reddit posztnak az Apex közösséget, az egyik játékos ugyanis azt hitte, lencsevégre kapott egy Season 4 teasert. Mint később kiderült, a meteornak hitt effekt egy másik karakter képessége volt, így vaklármának lett elkönyvelve az eset.

Azóta befutott a Season 3 Grand Soirée eseménye. Itt kétnaponta újabbnál újabb játékmódokban mérhetik össze tudásukat a játékosok, természetesen értékes jutalmakért. Az említette esemény egy ideig enyhítette a játékosok kíváncsiságát, ám most, hogy lassan vége, újból a közelgő negyedik szezon irányába fordultak a tekintetek.

Something is coming, but what else than season 4?
byu/Chuzeeee inApexLore

Már a Respawn is tudja, ideje felkészíteni a közösséget a negyedik szezon érkezésére. Most úgy fest, végre tényleg készül valami a játékon belül, három titokzatos fénypont jelent meg World’s Edge egén.

Forrás: Reddit

Ezúttal több forrás is beszél a jelenségről, így úgy véljük, most tényleg a Respawn áll a fények megjelenése mögött. Persze ebből még nem lehet komoly következtetéseket levonni a negyedik szezon témáját tekintve. Remélhetőleg hamarosan beindulnak az események és egyre több infót kapunk majd hivatalos forrásból a Season 04-ról.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×