A harmadik eddig az Apex Legends legsikeresebb szezonja. Kiváló eseményekkel és egy új pályával is színesítette a játékmenetet a Respawn. Ám most úgy fest, már a negyediket készítik elő!

Szépen lassan kialakult egy év alatt az Apex Legends. A Respawn nagy sikerű battle royale címe közel egy évvel ezelőtt jelent meg, ezzel rendesen megzavarva a Free-to-Play piac állóvizét. Az első szezon végül a kezdeti hype után meglehetősen döcögősre sikerült, ám a hibák nagyját a második szezonban orvosolták a fejlesztők. Tanulva a hibákból, a harmadik szezon már elsöprő siker lett!

 

Igencsak stabil jelenleg az Apex közösség, a játék jó állapotban van, a kompetitív vonal pedig folyamatosan tör előre. Olyannyira, hogy 2020-ra komoly profi rendezvényeket tervez a Respawn!

Ezen rendezvények nagyját viszont már a negyedik, s később valószínűsíthetően az ötödik szezonban fogják megrendezni, ugyanis sikeres évad ide, vagy oda, hamarosan érkeznek az új tartalmak!

Az új szezont pedig már elő is kezdte készíteni a fejlesztőcsapat, a szemfülesek új játékbeli eseményekkel találkozhatnak Capitol City-ben. Időről időre ugyanis kisebb meteor csapódik be a város területén, ezzel többször szívbajt hozva a közösségre.

 

Igen valószínű, hogy ezek a játékbeli események a negyedik szezon előhírnökei, ami várhatóan szűk egy hónapon belül, 2020. február 4-én, kedden fog startolni!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×