Két évvel ezelőtt már meg kellett birkózzunk a Ghost Peekinggel, végül az Epic Games orvosolta az ügyet. Ám az exploit most visszatért…

A Ghost Peeking egy exploit, vagyis egy olyan játékhiba, amit a játékosok az előnyükre tudnak használni. Megoszlanak a vélemények, hogy mindez mennyire szabályos, vannak olyan exploitok, amikért büntet a kiadó, de láttunk már olyat is, amikért nem.

Ebben az esetben arról van szó, hogy képesek a játékosok úgy rálőni ellenfelükre, hogy az gyakorlatilag semmit sem lát belőlük. Vagyis ebben az esetben válasz lövéseket se tud leadni.

Utoljára két évvel ezelőtt kellett megszenvednie ezzel a Fortnite közösséggel, akkoriban az olyan kaliberű játékosok, mint például Tfue, is rendszerszerűen használták. Természetesen miután felkapott lett, annak ellenére, hogy egyébként nem volt könnyű jól használni, az Epic Games eltávolította a játékból.

Viszont több évnyi nyugalom után, most visszatért a Ghost Peeking a játékba!

 

A legfrissebb információink szerint jelenleg a piramis elem egyik szerkesztett verzióján lehet újból Ghost Peekinget alkalmazni.

Arra kérünk mindenkit, hogy ha ilyesmit lát, azonnal jelezze az Epic Games-nek, hogy a lehető leggyorsabban javíthassák a szóban forgó játékhibát. A Fortnite exploitok használata összességében csalásnak minősül, így ódzkodjon mindenki a használatától!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×