A Capcom kiadta a Monster Hunter World: Iceborne ingyenes frissítéseinek ütemtervét. 2020 áprilisától nagyobb frissítések várhatók, de addig is elmerülhetünk a második évfordulós eventekben.

A Monster Hunter World: Iceborne friss PC-s megjelenését követően februárban érkeznek meg a PC-s változat első tartalomfrissítései. Ezek között szerepelnek legyőzésre váró vérszomjas szörnyek, kiterjesztett játékmechanikák, limitált idejű események és sok más – írja a Cenega Hungary.

Az első PC-s frissítés középpontjában a 2020. február 6-án elszabaduló rettegett közönségkedvenc fenevad Rajang áll, akinek leterítése még a legedzettebb vadászoknak is kihívást jelenthet. A Guilding Lands end-game helyszín egy új Volcanic Regio területtel bővül. Ez azonnal elérhetővé válik, ahogy a játékosok elkezdik a különleges megbízást Rajang legyőzésére.

Kép forrása: Cenega Hungary

Resident Evil a Monster Hunter Worldben?

Korlátozott ideig a népszerű túlélőhorror ikon Leon, Claire és Tyrant is ellátogat az Iceborne világába a Raccoon City kollaborációval. Ennek részeként a vadászok alapanyagokat gyűjthetnek a Leon α+ és Claire α+ páncélszettek elkészítéséhez. Ráadásul három különböző Raccoon City témájú dísszel is feldobhatják kedvenc fegyvereiket. Az első frissítéssel továbbá megnyílik a lehetőség a játékosoknak, hogy meglátogassák más vadászok szobáját. Az új limitált idejű küldetéseket teljesítve pedig elkészíthetik a Design Contest nyertes fegyverét és Palico páncélzatát is. Emellett opcionális fizetős DLC-kel további lehetőségeket nyithatnak meg szobájuk még stílusosabbá tételére.

2020. március 12-én érkezik meg a második PC-s frissítés Stygian Zinogre főszereplésével, aki a megrázó közönség kedvenc Zinogre kegyetlenebb alfaja, és villámlások helyett a sárkány elem erejével csap le áldozataira. A Tundra Region egy új hófedte területtel bővíti a Guilding Lands helyszínt, ami olyan vérfagyasztó lényeknek ad otthon, mint Barioth és Viper Tobi-Kadachi. További ösztönzőként a Tundra Region területén a vadászok exkluzív alapanyagokat is találhatnak, amikkel tovább alakíthatják és fejleszthetik fegyvereiket. A harcedzettebb PC-s játékosok emellett akár a Safi’jiiva Siege kihívásaival is szembenézhetnek, hogy Awakened fegyverek és páncélszettek egész arzenáljára tegyenek szert.

 

Februártól egészen márciuson át a konzolos játékosok új limitált idejű küldetéseket kapnak, amik megnövelik az aranykoronás szörnyek, dekorációk és a Great Spiritvein Gems előfordulását, miközben maximalizálják rangjukat. Az ezt követő frissítés két további szörnyvariánssal bővíti az Iceborne fenevadjainak sorát márciusban konzolon, áprilisban pedig PC-n. Áprilisban veszi kezdetét a konzolos és PC-s frissítések szinkronizálása. Ugyanezen időpontban válnak elérhetővé már ismert szörnyek új Arch-Tempered és Master Rank változatai minden platformon, amit egy közönségkedvenc bestia visszatérése követ majd májusban. Júniusban és azon túl további egyidejű frissítések és további szörnyek várhatók a Monster Hunter World világában.

Te mit szólsz a rengeteg új frissítéshez?

×