A GTA Online játékosai régóta várják, hogy a Forma 1-es kocsik megjelenjenek a játékban. Hogy mikor jönnek, még nem tudjuk, de az árakat már igen.

A Grand Theft Auto Online játékosai már nagyon várják, hogy a Forma 1 ihlette Progen PR4 és Ocelot R88 autók végre megjelenjenek a játékban.

Az már biztos, hogy az autók valamikor bekerülnek a játékba, de hogy mikor, az még kérdéses.

Az autók egyébként technikailag elérhetők a GTA PC verziójában, ráadásul néhány játékos megtalálta a módját annak, hogy egyes játékmódokban kipróbálják azokat. A konzolosoknak viszont még várniuk kell. Mindeközben a Rockstar folytatja a GTA Online frissítéseit, új autók is érkeznek rendszeresen, de a Forma 1-es kocsik még váratnak magukra.

Mennyibe kerülnek majd a Forma 1-es kocsik?

Arra gondolom mindenki számított, hogy az autók nem lesznek olcsók. A GTAForums tagjai szerint a Progen PR4, mely a két versenyautó közül a modernebbnek tűnik, 3.515.000 dollár kóstál majd.

Progen PR4 – Kép forrása: GTAForums

Az Ocelot R88, ami nagyon hasonlít az ikonikus Lotus 97T-hez keverve egy Alfa Romeo 179B-vel, kicsit olcsóbb. A Legendary Motorsports weboldalán 3.115.000 dollárért lesz elérhető.

Ocelot R88 – Kép forrása: GTAForums

Módosíthatók-e a GTA Online Forma 1 autói?

Mint minden autó a GTA-ban, a szóban forgó két kocsi is testreszabható lesz, tehát egyedi módon tudunk megjelenni vele a GTA Online játékosai előtt.

A Forma-1 ihlette járművek a GTA Online-ban „open wheel” címkét kapnak, ami azt jelenti, hogy külön kategóriát kapnak a játékban. A Rockstar tehát a jövőben még több hasonló tematikájú járművet hozhat el a játékba. Továbbra is kérdés, hogy mikor.

Szerinted mikor kerülnek be a Forma 1-es autók a GTA Online-ba?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×