Négy főre bővülhet hamarosan a Samsung exkluzív Outfitek kategóriája. A legújabb frissítésben felbukkant egy új skin, amit akár a samsungos játékosoknak is szánhat az Epic.

A Samsung Galaxy tulajdonosok örülhetnek, ugyanis úgy fest, hamarosan újabb exkluzív Fortnite skinnel gazdagodhatnak.

Több adatbányász forrás (Pl.: FNLeaksAndInfo, FortniteBR) is arról számolt be, hogy a v11.40-es frissítés forrásfájljai közt megbújó „Iris” Outfit egy új Samsung csomag részeként fog megérkezni a játékba. Az új Galaxy S11 és S20 készülékek mellé „csomagolhatják”.

 

Eddig három exkluzív Samsung skin látta meg a napvilágot, Galaxy, IKONIK és GLOW már elérhető a Fortnite világában. Ám az új pletykák szerint ez a szám könnyedén négyre emelkedhet!

A hivatalos holland Samsung oldal tovább erősítette mindezt, Twitteren osztottak meg egy meglehetősen sejtelmes üzenetet. A tweetben ugyan azt írják, nem tudnak semmit a szóban forgó – egyébként nagyon jól kinéző – Outfitről, ám azt ajánlják, hogy kapcsolódjunk be a február 11-én tartandó Galaxy Unpacked streambe, amiben akár egy új skint is bemutathatnak…

Jelenleg tehát mindez csak spekuláció, de a Samsung válasza és a leakerek ismeretei erősen afelé húznak, hogy Iris lehet a következő exkluzív skin.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×