A Microsoft korábbi módszere még mindig elérhető.

Az utóbbi időben biztosan mindenki hallotta a hírt, mi szerint a Windows 7 hivatalos támogatási ciklusa a végéhez ért, így a felhasználók a jövőben már nem kapnak ingyenes frissítéseket. Gondolom mondanunk sem kell,  de ezek után óriási kockázatot rejt magában a rendszer, persze fizethetünk a Microsoftnak a frissítésekért és elodázhatjuk a váltást,

de akkor már inkább érdemes most átállni a Windows 10-re, főleg úgy, hogy mindezt ingyen megtehetjük!

Talán az utolsó lehetőség, hogy ingyen váltsunk Win10-re

Még korábban volt a Microsoftnak egy akcióterve, aminek keretei között megpróbáltak minél több embert átcsábítani a Windows 10-re. A pláne az egészben az volt, hogy mindezt ingyen biztosították a felhasználók számára,  amennyiben azok rendelkeztek legális Windows 7 vagy Windows 8.1 kulccsal.

Hivatalosan ez az akció 2016. július 29-én véget ért, de úgy tűnik csak papíron, a felhasználók beszámolói szerint ugyanis még mindig hibátlanul működik a módszer!

A legális kulcsra természetesen még mindig szükségünk lesz,  de ezen kívül nincs semmi egyéb kritérium.

Így lehet frissíteni:

  1. Először is mentsünk le minden fontos adatunkat a gépről, hogy ne érjen váratlan meglepetés!
  2. Keressük fel a Microsoft Windows 10 letöltőoldalát!
  3. Windows 10-et szeretne telepíteni a PC-jére? szekció alatt válasszuk ki az Eszköz letöltése gombot, majd indítsuk el a programot!
  4. Amikor a rendszer kéri, válassza az Ezt a gépet frissíteni most lehetőséget!
  5. A telepítés befejezése után, automatikusan megkapjuk az aktiválási kódot, amit a Beállítások / Frissítés és Biztonság/ Aktiválás menübe lépve találunk.

Mindössze ennyi és már élvezhetjük is a Windows 10 adta újdonságokat! Érdemes sietni egyébként, mielőtt a Microsoft meggondolja magát és megszüntetik ezt a fajta lehetőséget.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×