Az HBO újabb sorozatot készít a Trónok harca világában. A House of the Dragon a tervek szerint 2022-ban debütálhat.

A House of the Dragon sorozat George R.R. Martin Fire & Blood (Tűz és vér) című regényén alapul, amely a Targaryen család történetét meséli el, 300 évvel a Song of Ice and Fire eseményei előtt. Egy közelmúltbeli interjúban Casey Bloys, az HBO programigazgatója elárulta, hogy valóban dolgoznak egy Trónok harca előzménysorozaton, sőt azt is elmondta, mikor debütálhat – írja a Deadline.

„Azt hiszem, valamikor 2022-ben. Már írják” – mondta Casey, hozzátéve, hogy a House of Dragon projekt jelenleg kiemelt prioritást élvez az HBO-nál. „Nincs semmi hasonló terv. Mindannyian a House of Dragon-ra összpontosítunk” – mesélte.

Kép forrása: Playlist

Érdekesség, hogy korábban egy másik előzménysorozat is tervben volt, melynek főszereplője Naomi Watts lett volna. A projektet azonban még októberben törölték. Nem sokkal ezután beszéltek először a House of Dragon projektről.

A House of Dragon tehát a Targaryen-dinasztia felemelkedését hivatott bemutatni. George R.R. Martin és Ryan Condal együtt írják a forgatókönyvet, a rendezői székben pedig Miguel Sapochnik ül, aki a Trónok harca legfontosabb epizódjainak, köztük a „Hardhome” és a „The Bastards Battle” epizódok rendezője is volt.

Te várod az új sorozatot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×