Közel egy hónapot kellett várnunk az új Fortnite frissítésre, de ha azt nézzük, hogy milyen minőségűre sikeredett a v11.40, akkor megérte a várakozást!

A Winterfest megjelenése óta nem érkezett új tartalom a Fortnite Battle Royale-ba, a közkedvelt téli esemény pedig majd’ egy hónappal ezelőtt futott be. Ez volt a játék történetének eddigi leghosszabb hiátusa. Így joggal vártuk el a fejlesztőktől, hogy egy masszív, bugfixekkel és új tartalmakkal megpakolt v11.40-et hozzanak el nekünk.

Első ránézésre pedig nem lehet okunk a panaszra!

Az új Patch kozmetikai tartalmak terén igencsak nagyot megy, több, mint harminc új Outfit bújik meg jelenleg a kliensünkben. Viszont az általános játékmenet is megkapta a maga vérfrissítését! Egy (régi) új fegyverrel karöltve megérkezett a Sidegrading, a játék legújabb funkciója!

A Weapon Sidegrading az Upgrade Benchek fejlesztése is egyben, mostantól ugyanis új irányba fejleszthetjük kedvenc fegyvereinket. A Chapter 2 nagy újítása a fegyverek fejleszthetősége volt. Megjelentek a fejlesztőpultok, ahol nyersanyagért cserébe eggyel megnövelhettük a felszereléseink között található fegyverünk egyikét. Például egy Epic ritkaságú Assault Rifle-ből könnyedén Legendary-t varázsolhattunk.

A jövőben a Sidegrading is az Upgrade Benchek sajátja lesz, némely fegyvert ugyanis „átalakíthatunk” majd a fejlesztőpultoknál. Példának okáért megérkezett az éles játékba a Heavy Assault Rifle, amit a Sidegradingnek köszönhetően sima Assault Rifle-ből is kifejleszthetünk.

A Sidegrading a bemutató videó alapján nem fogja egy szinttel megemelni a fegyver aktuális szintjét, szimplán csak a típusán fog változtatni. Természetesen a váltás után már továbbfejleszthetjük a végeredményt.

Ha lefrissítetted a kliensed, a Sidegrading már elérhető a Fortnite Battle Royale-ban!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×