Bár Tony Stark valóban meghalt a Bosszúállók: Végjátékban, a karaktert alakító Robert Downey Jr. szerint még visszatérhet a filmek világába.

Tony Stark, azaz Vasember a Bosszúállók: Végjáték végén feláldozta magát, hogy megállítsa Thanost és megmentse a világot. A készítők azóta többször is tisztázták, hogy Vasember valóban halott, számára véget érnek a kalandok. Az viszont tény, hogy a 2008-as Vasember filmeknek óta a franchise óriási siker lett, a rajongók pedig nagyon nehezen vettek búcsút imádott hősüktől. Éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy a „zseni, milliárdos, playboy és emberbarát” még visszatérhet a Marvel mozik világába. Még maga Robert Downey Jr. is úgy gondolja, hogy ez megtörténhet – írja a WeGotthiscovered.

A színész nemrég a Dolittle kapcsán adott interjút, ahol természetesen előkerült az örök kérdés: magára ölti-e még bármikor Vasember szerepét?

Kép forrása: WeGotThiscovered

„Igen, bármi történhet. Nagyon élvezem. Ami engem illet, letettem a fegyvert. Az a jó, ha elengedem. Azt is gondolom, hogy a Marvel most új úton van és sok dolgot kipróbálnak. Izgatottan várom, hogy láthassam, mi történik” – mondta a filmcsillag.

Hogy milyen módon térhet vissza Vasember, azzal kapcsolatban a rajongók már számos spekulációnak adtak hangot. Egyesek szerint hologram formájában lesz majd látható, vagy éppen egy mesterséges intelligenciaként, ahogy arra látunk utalást az Ironheart képregényben. Maga a színész is reméli, hogy Riri Williams bekerülhet az MCU-ba, ami azt sugallja, hogy nyitott lenne akár ilyen formában visszatérni.

Talán még eltart néhány évig, de nem kizárt, hogy az eredeti Vasember, Robert Downey Jr. alakításában valamikor még visszatér a mozivászonra.

Te milyen megoldásnak örülnél a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×