Meglehetősen aktív PlayStationön a Leicester City középpályása. James Maddison a hét legtöbb profitját felhalmozó tradere Ultimate Teamben.

Igazán érdekes statisztikára bukkantunk PlayStation 4-en, az Ultimate Team legtöbb bevételét termelő trader nem más, mint a Leicester City fiatal kiválósága, James Maddison.

Forrás: Ultimate Team

A középpályás igencsak megtolta a Team of the Year időszakot, klubjának 49,2 milliós értéke mellett összesen 37,3 milliós átigazolási profitot szerzett.

Nem újdonság, hogy egy profi focista FIFA-val relaxál szabadidejében, viszont arra még nem nagyon volt precedens, hogy megjelenjen a nevük a top traderek listáján. Olyat már láttunk, hogy összejött a közel lehetetlennek tartott 30-0-ás Weekend League. Mindamellett, hogy biztosan kiváló piaci érzéke van Maddisonnak, nem tudunk elmenni amellett, hogy ebbe valószínűleg komoly mennyiségű valós pénzt fektetett a focista.

Tekintve, hogy a felhasználója csak 2020. január óta él.

De annyit még lehet ő sem költött, mint az öreg Castro, aki 800 ezer FIFA Pointból egyetlen darab TOTY lapot sem nyitott. Ennyi FIFA Point pedig közel 2 millió forintba kerül…

Ezen az analógián elindulva Maddison tehát jelentősen költ a FIFA-ra, nem hiába lett ő a legtöbbet kereső trader a héten PlayStationön.

UPDATE:

Maddison esetét világszerte felkapta a gaming média, így eljutott az angol válogatotthoz is a történet. Twitteren jelezte, NEM ő az, aki felrobbantotta az átigazolási piacot, valaki más használja a nevét. Neki nincs most ideje a FIFA-val foglalkozni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×