Kiválóan indult 2018. Fortnite-téren, az év januárjában jelent meg a játék első komolyabb frissítése, ami egy halom új tartalommal szolgált a játékosoknak. Ekkor jelent meg Tilted Towers is.

Két évvel ezelőtt, 2018. januárjában jelent meg a Fortnite történetének leghíresebb nagyvárosa, Tilted Towers. Mindez a játék esetében mérföldkőnek számított, ugyanis a Battle Royale mód első komolyabb frissítésének keretén belül érkezett.

Throwback Thursday to Fortnite’s First Big Update: The "Tilted" Update from FortNiteBR

Számtalan egyéb kiemelkedő tartalommal karöltve!

Az első nagy frissítésben Tilted mellett Shifty Shafts, Junk Junction, a kis motel és Haunted Hills is a játék része lett, valamint ne felejtsük el a fedett pályás focipályát sem!

Tilted Towers volt az a hely, ahol mindig káoszba csöppentek a játékosok. Ám ha akkoriban már játszott valaki, az emlékezhet, a megjelenésének hetén teljes lobbyk rohangáltak fel-le a város utcáin.

Csak a miheztartás végett, íme Dakotaz első köre a frissített pályán:

 

Jól láthatóan teljesen más hangulata volt akkoriban a Fortnite-nak, nem voltak komoly építőharcok, a játékosok a struktúrákat maximum a magasabb pontok elérésére használták, a lőpárbajok és a reflexek döntötték el a köröket túlnyomórészt.

Ez volt az az időszak, amikor a világ megismerte és megszerette a Fortnite-ot!

Ma már elképzelhetetlen, hogy ilyen „lassan” játsszunk egy kört szeretett Battle Royale-unkban, ami azóta már a második felvonását éli…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×