Már nem kell sokat várni az Erangel Remasterre!

Jobb később, mint soha! Úgy tűnik, már nem kell sokat várni az új Erangelre a PUBG Mobile-ban, az első béta tesztek időpontját ugyanis már leleplezték a fejlesztők. Egyelőre nem kerítettek neki túl nagy feneket, kizárólag a játék Discord csatornájára, azon belül is az indiai játékosokkal osztották meg a hírt.

 

Szerencsére már nem kell sokat várni, ugyanis január 15-én már elindul a teszt fázis, egyelőre csupán 5 000 játékos tesztelheti az új Erangelt.

Jó hír, hogy bárki részt vehet a tesztben, ehhez csupán egy PUBG Mobile fiók és egy Discord regisztrációra van szükségünk. A fejlesztők ebben a Google Form dokumentumban gyűjtik a tesztelni vágyók adatait, aki szeretné tesztelni, annak érdemes sietnie, mielőtt betelnek a helyek.

Erangel 2.0 a hivatalos prezentációban / Forrás: Tencent

Fontos kiemelnünk, hogy a fentebbi ívben a teljes Discord nevet kérik, ami egy felhasználónévből, egy „#” jelből és egy sorszámból áll, pl: leet#12345. Ez azért is fontos, mert ha nem adjuk meg, akkor nem tudják velünk felvenni a kapcsolatot, így eleve kiesünk a jelentkezők közül.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×