Az Infinity Ward fejlesztője egy Reddit posztban fedte fel, milyen stílusú operátort terveznek a Call of Duty: Modern Warfare-be.

Egy váratlan Reddit poszt, váratlan kommentjében fedte fel egy Infinity Ward fejlesztője, hogy milyen új operátorral készülnek legközelebb a Modern Warfare-ben – adott hírt róla a Dexetro. Az úgynevezett operátorok a Modern Warfare egyedülálló karakterei, melyeket szabadon lehet használni a multiplayer és a Special Ops módokban. Mindegyik karakternek saját története, állampolgársága, hangja van és valamelyest testreszabható.

Kép forrása: Activision

Az operátorok persze csupán külsőséget jelentenek, a csatákra nincs hatással, hogy kivel indulunk harcba. Ahogy a Modern Warfare funkciói folyamatosan bővülnek, így az operátorok palettája is. Nemrégiben egy rajongó a Redditen javasolt egy operátortípust. A mellékelt képen az Egyesült Királyság Metropolitan Police Service rendőri szervezet embere látható. A javaslat sok kommentelőnek tetszett, a legtöbb játékos támogatná, ha ilyen stílusú operátor kerülne a játékba.

Operator Suggestion – SCO19 CTSFO’s from r/modernwarfare

 

Joel Emslie, az Infinity Ward art directora, aki a közösségi médiában „ArtPeasant” néven ismert,  szintén kommentálta a bejegyzést. Amikor valaki azt javasolta, legyen ilyen operátor a játékban, Emslie azt írta: „egyetértek. Dolgozunk olyan operátoron, aminek külseje illeszkedik a Milsim megjelenésbe”.

Kép forrása: Reddit

  • *A MilSim a katonai szimuláció rövidítése, a fegyveres konfrontáció forgatókönyveire utal, amelyeket civilek szórakoztatás és mentális egészségmegőrzés céljából végeznek. Ezek a szimulációk gyakran komplett katonai műveletek. Jó példa erre a paintball.

Egyelőre tehát annyit tudunk, hogy készülnek ilyen stílusú operátorral, azonban igen nehéz lenne megjósolni, hogy mikor kerülhet be a játékba.

Te milyen stílusú operátornak örülnél a Modern Warfare-ben?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×