Senki sem hitte el, hogy az új sziget képét látja, mégis azon játszunk épp. Eszerint várhat még ránk érdekesség a Fortnite jövőjében…

Hatalmas volt a hype a Fortnite Chapter 2 megjelenése előtt. A játékosok képesek voltak napokig egy fekete képernyőt figyelni, hátha történik valami érdekes, ami elvezet minket az új szezonba. Végül nemcsak egy új szezon érkezett, elkezdődött a Fortnite második felvonása, aminek jelenleg az első szezonjában járunk, s már a második is itt van a kertek alatt…

Forrás: Twitter

Érdekesség, hogy a nagy várakozásban a játékosok nem akartak hinni a szemüknek. A fent látható képet ugyanis jóval a Chapter 2 megjelenése előtt leakelték, mégis mindenki elhajtotta a szivárogtatót. Nos, azok, akik kamunak tartották az új mapot, most igencsak foghatják a fejüket, ugyanis egy-két POI helyzetén és megnevezésén kívül minden stimmel a képen.

Ami igazán eltér a ma ismert szigettől, az a sárgával jelzett útszakaszok hiánya. Ám ezeknek is meg lett volna a feladatuk!

Az új mapot szivárogtató adatbányász a közösség által lehurrogott posztjában terepjárók használatáról is beszélt. Ezek feltehetően azok a járművek, amikből tucatnyit találhatunk játék közben, csak éppen (még?) nem tudjuk őket használni.

Könnyen lehet tehát, hogy ebbe az irányba fog bővülni a Fortnite a Chapter 2 második szezonjában. Összességében örülnénk neki, egy szárazföldi jármű nem borítaná meg a játékegyensúlyt, ráadásul még a tematikába is beleillene.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×