Gyűlnek a kellemetlen hibák a Fortnite-ban, a kiadónak lesz dolga bőven a téli szünet után.

A napokban sajnos nem egy idegesítő bugról kellett beszámoljunk, s most úgy fest, hogy ennek a sornak még korántsem értünk a végére. Kezdődött mindez azzal, hogy a játékosok láthatatlan padló elemekbe szaladtak bele, majd teleportálni kezdtek a fénykarddal hadonászók, de előfordult olyan is, hogy a Sneaky Snowman tárgyak ellehetetlenítették a használókat, ezzel szinte azonnali vereségre ítélve őket.

Most pedig a Loading Screen haldoklik, többen jelezték, hogy már a játék töltőképernyőjén sem tudnak túllendülni…

Bug game play. Warning I swear (Aussie) l. All platforms affected. Loaded in as default. Map and loading screen keep popping up. Can’t do anything but jog from FortNiteBR

Ám ha sikerült, még nincs minden rendben, van, hogy a Loading Screen hiba a játékon belül köszön vissza, erre egy példa a fent megtekinthető videó.

Zuhanás közben többször is megakadhat a játék és felugorhat a – jó esetben – meccsek előtt látható töltőképernyő. És ha ez nem elég, akár még a pályán, mozgás közben is akadályozhat minket a szóban forgó hiba.

 

A közösség szerencséjére ez egy olyan bug, amit nem vesz félvállról a kiadó, az Epic Games a hivatalos Fortnite Status Twitter fiókon keresztül jelezte a játékosoknak, felfigyeltek a hibára és igyekeznek a lehető leggyorsabban orvosolni azt!

Addig is érdemes mindent ilyen jellegű hibát jelezni az Epic Games-nek, az ilyen jellegű ticketek ugyanis nagyban segítik a fejlesztők munkáját!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×