Egyelőre az adatokat vizsgálják, később pedig tovább tökéletesítik a rendszert.

Ahogyan közeledik a szezon vége, úgy egyre gyakrabban kerül felszínre a játékosok körében, hogy kit milyen rangba sorolt a rendszer. Ezzel a jelenlegi rendszerrel nem igazán elégedettek a játékosok. épp ezért a fejlesztők próbálják finomítani az egészet a PUBG Labs keretei között.

Az opcionális tesztidőszak viszont a mai napon a végéhez ért a PC verzióban, nem mellékesen a konzolosoknak még január 8-áig élvezhetik a tesztet. Természetesen mivel egy tesztről volt szó, így a fejlesztők kíváncsiak a játékosok visszajelzéseire, így mindenki szíve szerint pontozhatja a rendszert a játékon belül.

A skill alapú statisztikákon egyébként még fognak csiszolni a fejlesztők, hiszen látják ők is, hogy nagy az elégedetlenség a közösségen belül. A játékosok leginkább arra panaszkodnak, hogy hiába nyernek meccseket, a rendszer még mindig főként azt nézi, hogy ki mennyit játszott, a helyezés és a killek száma pedig még mindig másodlagos.  Az biztos, hogy jön még egy következő körös teszt, az igazi skill alapú matchmaking pedig csak ezt követően kerülhet be a játékba.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×