A közösség egyre inkább morgolódik, a közkedvelt tank megjelenése óta nem kapott új kinézetet. Idén meg kell törnie a Riot Games-nek a jeget!

Ornn 2017. augusztus 23-án jelent meg a 9.22-es frissítéssel, közvetlenül a világbajnokság előtt. Sokáig kérdéses volt, hogy egy ennyire friss karaktert engedjen-e választani a Riot a világbajnokságon, végül a kiadó úgy döntött, egy évet várnia kell a hősnek a VB debütálásra.

A 2013 óta fejlesztés alatt álló hős, a megjelenésekor egyetlen skinnel indult. Azok, akik megvásárolták a „kezdőcsomagot” a tank mellé egy Thunder Ornn skint kaptak a pénzükért és egy akkoriban meglehetősen OP karaktert.

Azóta viszont a Riot Games elfordult Ornntól és az esetleges nerfek és buffok mellett a kreatív csapat semmilyen kozmetikai tartalmat nem készített neki.

 

Ez azt jelenti, hogy jelenleg 863 napja éli skin-hiátusát a hős, egésze pontosan 2 éve, 4 hónapja és 11 napja kapta az első és egyetlen kozmetikai kiegészítőjét, ami maradjunk annyiban, hogy összességében egészen röhejesnek hangzik.

Ráadásul nem is egy árnyékban meghúzódó hősről beszélünk, Ornnak volt a 2019-es világbajnokságon az egyik legjobb győzelmi aránya! A közkedveltségét tehát nem lehet megkérdőjelezni, a skinek mégsem repkednek körülötte.

Forrás: Riot Games

Egy biztos, nincs könnyű dolga a Riot Games-nek Ornn modelljével, de erre számítaniuk kellett a karakter élesítésekor. A közösség egyre türelmetlenebb, szinte már naponta érkeznek a „mikor lesz új Ornn skin?”-jellegű posztok a League of Legends fórumokra.

Hamarosan esedékes a Volibear VGU megjelenése, reménykedünk benne, hogy a freljordi hős újramegjelenésekor Ornn is kap egy kis törődést, elvégre ő is a havas területről származik.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×