Servant of Yogg-Saron Tryouts lett volna az első Kocsmai Bunyó idén.

Nem indul fényesen a 2020-as év a Hearthstone játékosoknak, ez már biztos. Az év első napján rögtön egy kényszerű leállással szembesültek a játékosok Európában és Amerikában egyaránt.

Elsőként a mobil és tablet verzióban kezdődött a felfordulás, egy eddig sosem látott hibakóddal dobálta le az embereket.

„HS:NGDB ERROR:303:0”

Utána PC-n is lehalt az élet, és körülbelül 5 órán keresztül nem is lehetett stabilan játszani. Ha be is engedett valakit a szerver, nem maradt fent sokáig, a problémát a szokásos Tavern Brawl élesítés okozhatta. Az év első Kocsmai Bunyója egy előre elkészített paklikat használó változat, a Servant of Yogg-Saron Tryouts lett volna a tervek szerint. Egyelőre nem tudni, hogy a lehalt szerverek problémáját pontosan mi idézte elő, és hogy végül mi lett a megoldás, de az már biztos, hogy a Tavern Brawl élesítést későbbre tolták.

Csütörtök reggel még mindig 1 nap szerepel a visszaszámlálón, a megszokott időpontban tehát már biztosan nem kapjuk meg. Reméljük azért ha egy nappal később is a vártnál, de elindul az idei első Bunyó.

×