Hogy stílusosan lehessen időt eldönteni az új havas Erangelen, egy téli tematikájú AKM skin is érkezett a PUBG Mobile-ba.

A Glacier AKM nevű epic skin olyan, mintha a fegyver felülete jeges lenne, ezzel még inkább fokozva téli hangulatot a játékban. A skin a Lucky Spin segítségével nyerhető meg, és mivel EPIC szintű elemről van szó, 38.1 százalék az esély arra, hogy megszerezd – adott hírt róla a Dot Esport.

Kép forrása: Dot Epor

A PUBG Mobile decemberben sok újdonsággal és különleges eseménnyel várta a játékosokat. Megjelent a havas Erangel, a Lucky Spin-be pedig több új elem is bekerült. Azonban nem mindegyikük volt kifejezetten téli tematikájú. December 12-én például Angry Birds crossover indult el, december 13-án pedig a Be The One kosárlabda kihívás vette kezdetét.

Tegnap elindult a játékban az új RageGear játékmód is, mely a Death Race (Halálfutam) című film alapján vad járgányharcra invitálja a playereket. A játékmódban a járművel speciális fegyverrel vannak felszerelve.

 

Egyes PUBG Mobile események véget érnek idén, de vannak olyanok is melyek megmaradnak jövő évben is. Neked melyik volt idén a kedvenc PUBG Mobile evented?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×