Közeleg a tél, ennek apropójából némi átalakításon megy át Erangel.

Hazánkban is váratlanul köszöntött be a tél, ez pedig a PUBG Mobile-ban sem lesz másképp, de a legfrissebb pletykák szerint már nem kell sokat várni az új patch érkezéséig. A szokásos hibajavításokon kívül 3 nagyobb új funkció is bekerül a játékba, amelyek korábban a béta verzióban már debütáltak. Nézzük csak, melyek is ezek!

RageGear

 

A bétában Death Race módként megismert autóverseny, amit leginkább úgy kell elképzelni, mint a Death Race című filmet. Három jármű közül választhatunk (Dacia, UAZ, Buggy) amelyek tulajdonságai mind eltérőek, épp ezért érdemes átgondolni a választást. A cél, pedig hogy első helyen végezzünk, de természetesen nem csak egy átlagos roncsderbiről van szó, ugyanis a csapattársunk mindeközben megkínálhatja ólommal az ellenfeleinket, ha pedig úgy alakul, helyet is cserélhetünk.

Esik a hó!

Ismét havazni fog | Forrás: pubggamers

A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is átszabják Erangelt. Sajnos az újragondolt Erangel 2.0 még mindig nem lesz elérhető, azon még dolgoznak a fejlesztők, viszont egész biztos, hogy Stalberre rá sem fogunk ismerni, ugyanis arrafelé mindent befedett a hó.

TPP/FPP állítási lehetőség

Mostantól nem kell majd a beállítások között keresni azt, hogy FPP vagy akár TPP módban akarunk meccset keresni. Ez a lehetőség átkerült ugyanis a főmenübe. Nem lesz túlbonyolítva,  csupán egy kattintás és kiválaszthatjuk, hogy milyen módban akarunk játszani.

Arról egyelőre nincs pontos információnk, hogy mikor is érkezik a frissítés. A legfrissebb pletykák szerint december 11-ére várható az update, ami pont jövőhét szerdára esik. Ez természetesen nincs kőbe vésve, az is lehet, hogy akár hamarabb megkapjuk az új tartalmakat.

Forrás: www.pubggamers.com

×