Rengeteg újdonság tűnt fel a PUBG Mobile béta verziójában.

Mialatt mi még épp a 0.16.0-ás frissítést tapossuk, addig a kínai béta verzióban annyi újdonság tűnt fel, hogy nem tudjuk, hogy hova kapkodjuk a fejünket. Szokás szerint az új funkciók a kínai verzióban szoktak feltűnni először, de ekkora adagra azért nem számítottunk. Nézzük is szépen sorjában, hogy miről van szó.

Horgonypuska

Batman hű társa, amivel gyakorlatilag semmilyen távolság nem akadály, a PUBG Mobile bétájában is feltűnt. Karakterünket e mellé egy combos jetpackkel felszerelték.

Javító munkaállomás

Elég durva kiegészítő

Az új bétában feltűntek a javító munkaállomások, amelyek segítségével egyrészt a szétlőtt felszereléseinket javíthatjuk meg, másrészt upgrade-elhetjük a is a meglévőket, így például egy lvl2-es sisakból akár lvl3-ast is készíthetünk pár másodperc alatt.

Boost

Az új funkció segítségével fél percig gyorsabban futhatunk, illetve elérhetjük az Apex Legends-ből ismert becsúszást, amivel meglephetjük az ellenfeleinket és közben kihasználhatjuk a helyzeti előnyt.

Jármű javítókészlet

Volt sérülés/nincs sérülés

A PC verzióban is feltűntek már a javítókészletek, ahogyan itt is. A fegyverünk és felszerelésünk mellett még az autó állapotát is visszaállíthatjuk 100%-ra. Ez nyilván akkor jön jól, ha szétlőttek útközben és nincs a közelben egyetlen másik jármű sem.

Taktikai pajzs

Az új pajzs

Ezt eredetileg a PUBG Corp. ígérte meg, de nemhogy 2018-ra, de még 2019-re sem hozták be a PC-s verzióba, viszont a Tencent most ebben megelőzte az eredeti fejlesztőcsapatot. A mobilverzióban persze kissé másképp működik a pajzs, itt egyrészt magunk elé dobjuk le, másrészt pedig nem örök életű, de szerencsére azért jó pár töltényt kibír.

Nem semmi újítások, csak a kérdés, hogy mikor kerülnek be az éles verzióba…

Az összes újdonságot itt találjátok:

 

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×