A legutóbbi feldolgozás, a Resident Evil 2 különösen jól teljesített, így érthető lenne, ha a Capcom a széria soron következő darabját is felújítaná.

Meg nem nevezett iparági forrásoktól érkezett a hír Spawn Wave-hez, egy gaming YouTuberhez. Az információ tartalma csupán annyi, hogy a Capcom újabb remake-en dolgozik, és hogy várhatóan ez a projekt 2020-ban jelenik majd meg – számolt be róla a TweakTown.

A Resident Evil 2 remake megjelenése után, még januárban a játék egyik producere, Yoshiaki Hirabayashi egy japán hírportálnak úgy nyilatkozott, hogy ha a „rajongók akarják” (azaz fordítsuk le: ha sokan megveszik), szívesen feldolgozzák a Resident Evil 3-at is.

A rajongók reakciójára pedig még a pozitív szó is talán túl kevés lenne: a Capcom mindenkit meglepett az átdolgozással, a kritikusok csupa jókat írtak róla, jól fogyott a polcokról, most pedig még a Game Awardson is a legjobb játékok közé jelölték.

Így Spawn Wave szerint könnyen esélyes, hogy érkezhet a Resident Evil 3: Nemesis remake-je is, ráadásul a dátum, amit hallott, 2020 volt. Ahhoz, hogy jövőre már megjelenjen a játék, már most dolgozniuk kell rajta, és az sem kizárt, hogy december 13-án, a Game Awards díjátadón be is jelentik.

Ti örülnétek egy Resident Evil 3: Nemesis remake-nek, vagy jobban tetszene egy teljesen új játék?

×