A PUBG Mobile következő frissítése elhozza az úgynevezett Death Race játékmódot, egy havas régiót Erangelen és sok mást.

A PUBG Mobile rendszeresen új tartalommal borzolja a kedélyeket. Legutóbb a TDM map mellett a Payload mód került terítékre, a friss játékmódok sorának pedig úgy tűnik, nincs vége. A 0.16.0-ás frissítést hamarosan béta verzióban tesztelik, és ha minden rendben lesz, néhány héten belül a teljes játékba is bekerülhet – írja az India Today.

A 0.16.0 update a szokásos apró hibajavítások mellett három fő újdonságot hoz a játékba, melyeket a felhasználó Mr.GhostGaming fedett fel. Egy játékmód mellet érkezik egy Erangel mapfrissítés, valamint és egy opció, amivel gyorsan lehet játékon belül nézetet váltani. Nézzük, mit is jelent ez a három fő elem pontosan.

PUBG MOBILE 0.16.0

 

Death Race mód

Létezik egy Death Race című film, mely magyarul Halálfutam címmel futott, Jason Statham főszereplésével. A PUBG Mobile játékmódjában a filmhez hasonló élményben lehet részünk. A játékmódban a csapatok járművekkel harcolhatnak egymással, a járműveket pedig fegyverrel vannak felszerelve. Úgy kell megnyerni a meccset, hogy közben ki kell iktatnunk a versenytársakat. A Death Race mód valószínűleg az EvoGround módban lesz elérhető.

FPP és TPP váltó gomb

Tavaly a játékosok lehetőséget kaptak arra, hogy akár harmadik személyű nézetben, akár belső nézetben is játszanak. Ezek a módok külön-külön voltak elérhetők, de játék közben már nem lehet váltani a nézetek közt. Az új frissítéssel ez megváltozik, bekerül ugyanis egy olyan opció, mellyel játék közben lehet váltani az FPP és TPP nézetek között. Ez ráadásul még autóvezetés közben is működik.

Erangelen havazni fog

A PUBG Mobile-ba majdnem egy évvel ezelőtt érkezett meg a havas map: Vikendi. Kicsit fokozva a közelgő karácsonyi hangulatot, most Erangelen is lesz egy havas rész, ahol -ha a kiszivárgás igaz – lesznek havas hegyek, sífelvonó és sípálya is. Elvileg még síelni is lehet majd a játékban, amihez snowboard is használható lesz.

A fenti információk persze egyelőre még kiszivárgások, bár az is igaz, hogy sokszor elég pontosak az előrejelzések a frissítésekről. Neked melyik újítás tetszik a legjobban a fentiek közül?

×