Az 0.15.0 frissítés összes többi funkciója október 16-án jelent meg, kivéve az ígért Payload módot, melynek már megvan a megjelenési dátuma.

Korábban írtunk arról, hogy mit tartalmaz majd az október 16-án megjelent 0.15.0-ás frissítés. Az patch leírásában már akkor szerepelt a Payload mód, melynek lényege, hogy 100 játékos indul harcba Erangelen és exkluzív fegyverek, járművek és tárgyak érhetők el – írja a Dot Esports.

A PUBG Corp. bejelentette, hogy a Payload játékmód október 23-án kerül be a PUBG Mobile-ba. Bár a játékmód már október 16-án meg kellett volna jelenjen, ez nem történt meg. Az Apex Legends-ből már ismert felélesztés, a rakétavető és a helikopter is része lesz a játékmódnak.

Miközben ezt a közelgő játékmódot várjátok, már letölthető a 0.15.0 frissítés többi funkciója, beleértve az új kozmetikumokat, a közösségi funkciókat és a párkányon kapaszkodást.

Ezenkívül a PUBG Corp. már több mint 5000 csalót tiltott egy évtizedre, a játékosok neveit pedig weboldalukon is listázzák. Ez megmutatja, mennyire elkötelezett cég a PUBG Mobile fejlesztése iránt.

×