Már sokan beszélnek a Rainbow Six Siege új évadáról, különösen az érkező friss operátorok kapcsán. Most kiderült, mi lesz az évad neve.

Hamarosan elérkezünk a Rainbow Six Siege negyedik évének negyedik szezonjához is, amiről talán a következő napokban még több információt tudhatunk meg – írja a Dot Esports. Az Operation Shifting Tides elnevezésről maga a Ubisoft adott ki egy előzetest nemrég, tehát itt nem pletykáról, vagy adathalászatról van szó.

Az előzetes kiszivárgások szerint egyébként egy kenyai és egy indiai operátor érkezik, ám erről egyelőre nincs biztos információ, és az előzetes sem utal semmire.

„A változás hullámai a láthatáron” – olvasható a poszt felett.

Amit biztosan tudunk, hogy nagyon keveset tudunk. Bár nem szeretünk találgatásokba belemenni, és nem vesszük készpénznek a kiszivárgásokat és találgatásokat, úgy tűnik, hogy ezúttal sem lesz új map a játékhoz. Elvileg Theme Park átalakul, ami nagyon jó ötlet. Hivatalos indulási dátumot sem jelentettek még be, de a Pro League Season 10 Japánban zajló döntője a héten indul, a rajongókat pedig valószínűleg nem hagyják bejelentések nélkül.

A Tokoname városában zajló döntőt a hivatalos csatornán is lehet majd követni.

×