Tegnap Halloween alkalmából elindult a Rainbow Six Siege új eventje, melyben szörnyen átalakul a harci rendszer. Ez a Doktor’s Curse.

A sajnos csak limitált ideig tartó Doktor’s Curse event során Theme Park map alakult át még hátborzongatóbb tereppé. A játékmód során 5v5 csaták zajlanak, de teljesen máshogy, mint ahogy megszoktuk. Öt Exterminator küzd öt szörnnyel. A szórakozáson felül persze különleges jutalmakkal is gazdagodhatunk, ha ölünk, ha győzünk, illetve egy jutalom mindenkinek jár.

 

Minden támadó kap egy-egy Sledge kalapácsot, de persze a választható operátorok képessége is használható: Jackal Eyenox Model III, Pulse Hearbeat Sensor és Lion EE-ONE-D. A másik oldalon szörnyek vannak, ezek lehetnek Lesion, Frost, Kapkan, Smoke és Ela, akik ellenben nem kapnak fegyvert. Ők csapdákat telepíthetnek, gyorsabban tudnak mozogni, mint a támadók, és rövid ideig láthatatlanná is tudnak válni.

A támadóknak meg kell ölniük az összes szörnyet, míg a védekező szörnyeknek túl kell élniük a kört, ha győzni akarnak. Egyszerű, nem?

Természetesen az event során számos különleges skinek és charmok érhető el. Az event idejére kiadott packokból mindenki kap egyet belépéskor, de továbbiak is beszerezhetők.

Ha ez még nem lenne elég, valamiféle Snapchat arcok is elérhetők, valamiféle Selfie verseny keretén belül. A Spancode-okat és a részleteket megtaláljátok a Rainbow Six Siege oldalán.

A Doktor’s Curse event egészen november 6-ig tart.

×