Akik attól tartottak, hogy a Riot hősalapú FPS-e az Overwatch-hoz hasonlóan a különleges képességekre épül, megnyugodhatnak: a CS:GO a főbb példakép.

A League of Legends 10. születésnapját ünneplő eseményen a Riot rengeteg új játékot jelentett be, egyebek közt egy hősalapú FPS-t is, egyelőre csak Project A néven (egyes értesülések szerint az A betű Ares-t rövidít). Sok infó még nincs a játékról, annyit lehet nagyjából tudni, hogy mindenféle, különböző képességekkel bíró harcosok lövöldöznek majd egymásra.

 

Felmerül a kérdés, hogy Overwatch-klónról van-e szó. A Blizzard játékában a hősök különleges képességei nagy hangsúlyt kapnak, az esetek többségében a sebzést ezekkel a képességekkel okozzák. A Riot vezérigazgatója, Nicolo Laurent twitteren tisztázta a helyzetet:

„A Project A-ban a lövés számít. A képességeiddel nem tudsz ülni. A képességek olyan helyzeteket teremtenek, hogy a legjobb lövéseket adhasd le. A karakterek képességei kiegészítik a fegyvereket, nem pedig közvetlenül lövésre használhatók.”

Szintén a CS:GO-hoz való hasonlóságra enged következtetni a fenti videóban 2:11 körül látható kép a monitoron: a jobboldalon lévő játékos (vagy fejlesztő) egy a Counter Strike játékokra kísértetiesen hasonló bevásárlást végez épp, és a menü alatt látjuk, ahogy a frissen vásárolt fegyverek megjelennek a kezében.

Riot

Az ominózus képernyő | Kép forrása: youtube.com

A Dot Esports értesülései szerint volt CS:GO és Overwatch profi játékosok is tesztelték a játékot – és mindkét társaság jókat mondott róla, úgyhogy valószínűleg jó úton jár a Riot.

Ti várjátok már az új FPS-t? Lesz szerintetek esélye az FPS esport téren?

csoport_gamer_320x300

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×