A szolgáltató hivatalos csatornáján mindenféle streamert szerepeltettek a Fortnite-leállás alatt, de volt, akinek a tartalmával nem voltak elégedettek.

Miután vasárnap este óta elérhetetlen volt a Fortnite játék minden módja, az egyetlen hivatalos üzenetforrás a fekete lyuk streame volt, ahol gyakorlatilag semmi nem történt (az időnként előbukkanó számokat leszámítva).

Ezalatt a twitch a hivatalos csatornáján különböző streamereknek adott lehetőséget, hogy nagyobb közönséghez is elérjenek, így került elő Flamelord 1998 is. Ahogy a Dot Esports is beszámolt róla,  jó darabig semmi probléma nem volt, a streamer a nézőivel beszélgetett arról, hogy vajon mi lehet a lyuk neve, amikor szóba került Hongkong.

Valaki megkérdezte tőle „mi a kedvenc álláspontod a hongkongi problémával kapcsolatban?” A streamer csak annyit tudott kimondani, hogy „Hát, hogy őszinte legyek…” amikor a stream gyorsan visszaváltott a fekete lyukra. Bárki is figyelte a streamet a Twitch oldaláról, nem akart belefolyni ebbe a beszélgetésbe.

Egyelőre nincs reakció a Twitch oldaláról, könnyen lehet, hogy csak letelt a streamer kapott ideje. Ti mit gondoltok, mi történhetett?

×