Az Epic Games tudja, hogy kell felhívni a figyelmet a Fortnite-ra. A fekete lyuk misztériuma mindenkit fogva tart, így mi is csak ülünk és várunk.

Az Epic Games látványos véget adott a tizedik szezonnak, a pályán időben megfagyott meteor végül becsapódott, habár a Loot Lake felett található gömb pajzsa úgy tűnt megvédi a pályát. A kettő összeütközéséből először elsöprő hullám, majd fekete lyuk keletkezett, ami minden játékost magával rántott. Ezután a játék elérhetetlenné vált és helyét a fekete lyuk vette át. Az eseményt a különböző felületeken több mint 6 millió érdeklődő nézte végig.

Tegnap este óta mindenki csak találgat, mivel az eddigiekkel ellentétben nem tudtunk meg igazán semmit a következő szezonról, bár kétségtelen, hogy új pályára számíthatunk. Az Epic Games azóta minden posztot letörölt twitter oldaláról és ezek helyét a fekete lyuk élő streamje vette át, amit közel 20 000 ember néz jelenleg.

https://www.youtube.com/watch?v=huDgBRqbMuc

 

Az egyetlen, ami unalmunkat űzheti a Fortnite helyett, a fekete lyuk közvetítés felett játszható Galaga alapú pizzajáték, amit a világbajnokság alatt is kipróbálhattunk már. A fekete lyuk mellett idővel számok is feltűntek 11, 146, 62, 15, 62 87, 106 és 2. Ezekről sok teória született, de végül a Visitor szövegével egyeztetve a számokat a következő mondatok jönnek ki:

„Nem voltam egyedül.”

„Mások is voltak az időhurkon kívül.”

„Ezt nem így terveztük.”

„A pillanat már elkerülhetetlen.”

Mások szerint a számokat koordinátaként kell használni, ami a Google Earth-ön egy rák partihoz vezet. Igaz, ezt nehéz megmagyarázni, hogy kapcsolódna a játékhoz.


Az adathalászok szerint az esemény kedd délben ér majd véget a mi időzónánk szerint, bár azóta jelezték, hogy az Epic Games megváltoztatta az adott sorokat és már csütörtök reggelre mutatnak. Azt nehéz lenne elhinni, hogy négy napig nem fut a vállalat legjobban menő játéka, így könnyen lehet, hogy csak a kiszivárgott információ áradatnak szeretnének gátat szabni és kénytelenek leszünk figyelemmel kísérni az élő adást, ha meg akarjuk tudni, mi történik.

Ti mit vártok az új season-től?

×