Szeptember végén indult a PUBG Mobile 0.15.0-ás frissítésének béta-verziója. Október 16-án végre megjelenik a frissítés, sok-sok újítással.

Úgy tűnik, a PUBG Mobile fejlesztői nem nyugszanak és folyamatosan új tartalmakkal bombáznak. Nemrég került be a The Walking Dead társas, a 0.15.0-ás frissítés pedig Payload módot, valamint MP5K SMG-t és a Desert Eagle pisztolyt is ígért. A játék hivatalos indiai Instagram-fiókja szerint a frissítés október 16-án jelenik meg, ugyanakkor más hivatalos közösségi oldalon még nem erősítették meg a dátumot. Még az is lehet, hogy náluk máskor jelenik meg, mint a világ többi részén, bár valószínűleg nagy eltérésre a korábbi tapasztalatok alapján nem kell számítani.

Ahogy korábban is írtuk, a frissítéssel jön a Payload mód, melyben a játékosok többek között képesek lesznek feltámasztani egymást (kb. mint az Apex Legends-ben), a személyazonosító okmány felvételével. Persze lesz benne M3E1 rakétavető, meg helikopter is, sőt ide is megérkezik a BRDM-2 páncélkocsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jump. Grab. Climb. Shoot. Repeat Coming to a battle field near you. October 16th. Mark your calendars.

PUBG MOBILE India (@pubgmobile.in.official) által megosztott bejegyzés,

Ahogy a PC verzióban már elérhető, megjelennek a felrobbantható benzineskannák is, valamint a Desert Eagle és az MP5K SMG. Persze számítani lehet új fegyverekskinekre, animációkra.

A kilencedik évad egyébként novemberig tart, így a jövő héten érkező frissítés után is sok új izgalmas tartalom vár a PUBG Mobile játékosaira.

×