A különleges Walking Dead esemény alatt a játékosok új, izgalmas jutalmakat gyűjthetnek, egy egyedülálló társasjáték kipróbálásával.

A zombimód nem újdonság a PUBG Mobile-ban, sőt láttunk már nem egy olyan eventet, ami valamilyen zombis horrort hozott a játékba (pl: Resident Evil). Most a The Walking Dead sorozatnak jött el az ideje, így az új esemény alatt nem csak ládákat és ezüst AKM skint lehet megszerezni, de még egy Daryl motorskint is.

 

Ami viszont a legnagyobb újdonság, az a The Walking Dead társasjáték, ami egyedülálló koncepció a PUBG-ben – írja a Dot Esports. A játékon belül ez az Events fülön található. Ott a játékosok három jármű közül választhatnak, hogy eljussanak a következő pontra (motor, Tukshai, pickup), és mindegyik járművel más utat lehet megtenni a táblán. A motorral 1-2 helyet lehet lépni, a Tukshai-al 3-4-et, a pickup-pal 5-6 helyet. Ez gyakorlatilag egy túlélőjáték, csak kicsit máshogy.

Kép forrása: Tencent

Mindegyik pont egy különálló helyet, vagy elemet jelöl, melyek vagy pontot adnak, vagy levonnak. A cél, hogy előre jussunk, pontokat szerezzünk és kerüljük azokat a helyeket, melyek pontokat vonnak le. A különféle járműveket tehát okosan kell használni az előrejutáshoz. A táblán az előrejutáshoz benzineskannákat kell gyűjteni, amit az Adventure missions center küldetéseivel lehet megszerezni, amit minden nap frissíteni fognak. Már a játékba való belépéssel is ad a játék, szóval nem kell aggódni.

https://www.youtube.com/watch?v=GrEHC8REFAk

 

A játékban megszerzett pontok aztán beválthatók különleges jutalmakra, például skinekre.

Kép forrása: Tencent

Ha egy játékosnak sikerül végigérnie a táblán, a térkép automatikusan visszaáll eredeti állapotára, így a versenytársak több pontot szerezhetnek. A The Walking Dead event további jutalmakat is kínál, így a sorozat ikonikus karaktereinek skinjei, eszközei is elérhetők lesznek. A Variety szerint Daryl Dixon motorskinjén kívül meg lehet szerezni Rick Grimes, Negan és Michonne karakterskint is, valamint Michonne katanájának és Negan szögesdrótos ütőjének skinjét is. A skineket persze meg is lehet venni. A hírek szerint az event 2020-ig tart.

Az együttműködés apropója egyébként a The Walking Dead 10. évadának premierje, ami október 6-ra esik.

Szerinted jó ötlet volt egy ilyen társas bevezetése a PUBG Mobile-ba?

×