A PUBG Mobile igyekszik a legizgalmasabb újításokat behozni, ezúttal számos olyan újítás érkezik, melyet már ismerünk a PC verzióban is. Ezzel készülnek a 0.15.0-ás frissítésben.

A PUBG Mobile 0.15.0 frissítése hamarosan béta verzióban indul, sok új és izgalmas tartalommal, beleértve a Payload módot, két új fegyvert és még sok minden mást – írja a Dotesport.

A Payload módban 100 játékos indul harcba Erangelen. A klasszikus játékmódtól ez abban különbözik, hogy itt exkluzív fegyverek, járművek és tárgyak érhetők el. Fegyverek tekintetében lehet nálunk M3E1 (rakétavető), RPG-7 (gránátvető), M97 (gránátvető) és MGL (gránátvető). A frissítésben megérkeznek a járműjavító-csomagok, sőt a várva-várt helikopter is elérhető lesz végre, a BRDM-2 páncélautó mellett.

Kép forrása: DotEsport

A Payload módban ezen kívül a map különböző pontjain lesznek megtalálhatók a szuperfegyver-ládák, melyek elhelyezkedése látható lesz a minimapon is. A játékmód különlegessége továbbá, hogy -akárcsak az Apex Legends-ben– a halott csapattársak életre kelthetők. Miután valaki a csapatból meghal, egy igazolványt hagy maga után, amit 120 másodpercig fel lehet venni. A kijelölt tornyokban pedig ezzel hívható vissza a pajti.

Kép forrása: PUBG

Az már csak hab a tortán, hogy új gránát skinek érkeznek, de lootolható lesz az MP5K SMG és a Desert Eagle pisztoly is. A benzineskannák itt is felrobbannak, ha kilövik őket. Ha minden igaz, az Erangel 2.0 végre megérkezik a frissítéssel.

Kép forrása: PUBG Mobile

 

Neked melyik újítás tetszik a legjobban?

 

×