Néhány Reddit felhasználó egy friss hibára lett figyelmes a Rainbow Six: Siege-ben. Kapkan eszköze megöli a társakat is.

A játékosok szerint Kapkan eszköze, az Entry Denial Devices (EDD) akkor is bekapcsol, ha egy csapattárs keresztezi az útját – olvasható a Dot Esports oldalán.

Sajnos nem ez az első eset, hogy hibát hallunk Kapkan felől. Korábban is tapasztaltunk az eszközénél hang, vagy vizuális hibát, de azok azonban ártalmatlanok voltak és legalább nem robbantottak fel. A Redditre feltöltött videók egyértelműen bemutatják a hibát, nehéz más magyarázatot találni, minthogy a csapattársak ebbe halnak bele.

I literally have no words. This cost me the ranked round too :\ from r/Rainbow6

Bármennyire is szerette volna a Ubisoft javítani a korábbi hibákat, és megújítani a játékot az Operation Ember Rise alatt, úgy tűnik, a hibák sorra jönnek elő. Volt már gond Goyo pajzsával, de számtalan DDoS támadás is érte a játékot. Tegnap egy csaló az ellenfél csapatának váltogatta a  karakterét, most pedig itt a Kapkan probléma.

A Ubisoft egyébként indított már hibabejelentő programot, ami jutalmat is kínál azoknak, akik bejelentenek valamit. A Ubisoft sokat dolgozott, hogy a játék minél kevesebb hibát produkáljon, ám a cég megítélésén nem segít most ez a Kapkan-hiba. Reméljük mihamarabb javítják.

Te találkoztál hasonló hibával az Ember Rise alatt?

×