Úgy néz ki, hogy egy új csalás képes arra, hogy a csaló operátort válasszon nekünk úgy, hogy az ellenfél csapatában játszik.

Amikor a Rainbow Six Siege-ben csalókkal találkozunk, általában aimbot-ot, wallhack-et, vagy DDoS-t használnak, melyek meglehetősen egyszerű módszerek a könnyű győzelem megszerzésére. Egy játékos azonban egy szokatlan csalással szembesült. A cheater képes volt megváltoztatni a kiválasztott operátort olyankor, amikor elvileg már nem lehet – írja a PCGamesN.

A horvát játékos, Lakii Twitteren tett közzé videót a kissé furcsa csalásról, amelyben az látható, hogy az ellenfél egyik csapattagja kicseréli a választott operátort egy másikra. Lakii Caveira-t választja, de hirtelen valami furcsa történik. A dolog már csak azért sem lehet véletlen, mert az ellenfél csapatából valaki a chaten kommentálta az esetet.

„Most már Bandit vagy” – írta LOLXDFUNNYMEME.

Lakii a tweetben megjelölte a Ubisoft Supportot is, amely talán azt mutatja, hogy a dolog nem valamiféle átverés. Lakii azt állítja, hogy LOLXDFUNNYMEME megváltoztathatja a többi játékos skinjét is. A jelenség egyelőre nem általános, a csalók pedig a Ubisoft legutóbbi szabályzata szerint végleges bant kapnak. Pont a hetekben indult el a DDoS csalások visszaszorítására irányuló banhullám.

Te találkoztál már hasonló csalóval?

×