A fejlesztők a tervek szerint a World of Warcraft Classic szerverekre apránként adagolják majd a tartalmakat és lassan érkezik majd a második eresztés.

A World of Warcraft Classic szerverek erősen megdobták az előfizetések számát a megjelenés óta, de lassan eljutottunk arra a pontra, ahol a játékosok egy része elérte az elérhetőt.

Egyre több a 60-as szintű játékos és nagyjából minden szerveren legyőzték már Rangarost, sőt a kalapácsát, Sulfurast is sokan összeszedték. Korai lenne viszont azt gondolni, hogy ennyi volt a Classic élmény, érkezik ugyanis a Phase 2, melyben a játékosok új nagy kihívásokat kapnak.

World of Warcraft Classic

Kép forrása: millenium.us.org

Új bossok, felfrissült PvP

A Blasted Lands-ben található Dark Portal előtt felbukkan majd Lord Kazzak, a kék sárkány Azuregus pedig Azshara-ban vet majd tanyát. Mind a két boss legyőzéséhez raid csapatok kellenek majd és természetesen a jutalom is ennek megfelelően busás lehet.

Bevezetésre kerül a PvP-ből eddig hiányzó Honor-rendszer is. Ennek értelmében minden egyes alkalommal, mikor megölünk egy játékost az ellenséges táborból, bizonyos számú „hozzájárulási pontot” (Contribution Points, CP) kapunk. Minden hét végén a pontok szerint sorrendbe rendezik a játékosokat, és 14 rangba sorolják őket.

A legmagasabb általunk elért rang szerint különleges felszereléseket, hátasokat is kapunk, sőt, a nevünk mellé ki is írhatjuk a titulusunkat. Annak idején hatalmas szó volt, ha valaki elérte a legmagasabb Grand Marshal (Ally) vagy High Warlord (Horda) szinteket, hiszen ezekhez majdnem 0-24-ben kellett folyamatosan PvP-zni.

World of Warcraft Classic

Egy Grand Marshal és egy High Warlord teljes felszerelésben | Kép forrása: wowhead.com

Na jó, már mindenkit éget gondolom a kérdés, hogy mikortól lesznek elérhetőek az új frissítések? Ahogy azt a Dot Esports is megjegyzi, egyelőre pontos dátum nincs, de az eredeti tervek szerint három havonta adják ki az új fázisokat, tehát a második fázis várhatóan 2019 Novemberében érkezik majd.

Várjátok már az új frissítést? Rámentek majd a Grand Marshal/High Warlord titulusokra?

×