Az A csoportnak már csak egy meccse van hátra, hogy kiderüljön, a G2 vagy az ENCE megy tovább az elődöntőbe, a B csoportban még szabad a pálya.

Nem nagy meglepetés, hogy a HLTV összesítése szerinti legjobb csapat az első, aki a legjobb négybe jutott. Miután megnyerték mindkét meccsüket (a selejtezőből bejutott eUnited és a meghívott G2 ellen), csoportelsőként mehetnek az elődöntőbe.

A mai napon még egy továbbjutásos meccset fog játszani az ENCE és a G2, akik egyelőre mindketten 3 ponton állnak. A meccs győztese fogja majd a B csoport első helyezettjével lejátszani az elődöntőt.

A B csoportban még nem ment le minden fontos meccs, egyelőre az Astralis győzedelmeskedett az OpTic fölött, az NRG-ből Evil Geniushoz igazolt csapat pedig lenyomta a coldzera-val frissen kiegészült FaZe-t.

CS:GO

Kép Forrása: hltv.org

A mai nap folyamán játsszák majd le a maradék meccseket (Astralis vs EG, OpTic vs FaZe, és még egy továbbjutásos meccs, hogy kiderüljön ki a csoport második), abból derül csak ki, hogy ebből a csoportból melyik két csapat juthat tovább a legjobb négybe.

Egyelőre az állások szerint tényleg bárki lehet befutó, bár a HLTV összesítése szerint egyértelműen az Astralis és az EG a két favorit.

Az elődöntőket szombaton, a döntőt pedig vasárnap este rendezik meg.

Ti kinek drukkoltok a bajnokságon?

×