A CS:GO csapat twitteren jelentette be, hogy a korábban MIBR kispados Marcelo „coldzera” David az ESL One New Yorkon már az ő színeikben játszik majd.

A Faze Clan nem közölte, pontosan mennyiért szerezték be az új játékost. A Dot Esports arra számít, az eddigi legnagyobb CS:GO átigazolási díjról lehet szó, tekintve, hogy coldzerát kétszer is jelölték a HLTV Legjobb CS:GO Játékosa díjra, 2016-ban és 2017-ben is.

Coldzera idén júliusban jelentette be, hogy kilép az MIBR-ből, és ezzel együtt el is költözött Európába, hogy itt vegyen részt versenyeken. Részt vett egy szerb LAN megmérettetésen, ahol Nikola „NiKo” Kovac-csal és Janko „YNk” Paunovic-csal, a FaZe sztárjátékosával és edzőjével.

A FaZe számára ez az első nagy bevásárlás 2017 augusztusa óta, amikor leigazolták a korábban Natus Vincere-s Ladislav „GuardiaN” Kovácsot. Azóta a FaZe csak kölcsön, vagy szabadúszó játékosokkal játszott.

Coldzera első mérkőzése a FaZe színeiben a ma induló ESL One New Yorkon lesz, ahol komoly kihívás vár majd rá, hiszen olyan ellenfelekkel szállnak majd szembe, mint az Astralis, a Team Liquid vagy az NRG.

Szerintetek mennyit fizetett a FaZe, hogy hozzájuk üljön coldzera?

×