Jövőre ismét lesz IEM Katowice, ahol a világ legjobb 16 csapata újra bebizonyíthatja, hogy mennyit ér a CS:GO esport színterén.

A CS:GO egyik legnagyobb rendezvénye, az IEM Katowice visszatér a jövő év elején. A 16 profi csapatot felvonultató versenyre február 28 és március 1 között kerül sor, a lengyelországi Katowicében, a Spodek Arénában. A csapatok 2020-ban ismét az 500 ezer dolláros nyereményalap legnagyobb részéért küzdenek majd.

Ahogy eddig is, 10 csapat közvetlen meghívást kap a versenyre, hat csapat pedig a regionális selejtezők után kerülhet be. További részleteket az eseményről később osztanak meg – írja a Dot Esports.

 

2019-el ellentétben az IEM Katowice nem a legnagyobb CS:GO verseny lesz 2020-ban, bár egyike lesz az első két kiemelt eseménynek. Ahogy korábban írtuk, jövőre elindul az ESL Pro Tour, melynek része a IEM és az ESL One Köln is.

A jövő évi IEM Katowice győztese mindazonáltal közelebb kerül az Intel Grand Slam harmadik évadának megnyeréséhez is. Ha most latolgatnunk kéne az esélyeket, akkor a nemrégiben egyre nagyobb sikereket elkönyvelő Team Liquid mindenképpen esélyes, ahogy persze az Astralis, ami megnyerte az IEM Katowice 2019-et. De ne feledkezzünk meg a FaZe Clan-ról, a Vitality-ről és a G2 Esports-ról sem, akik szintén keményen fognak küzdeni azért, hogy elvigyék a kupát.

Te kinek szurkolsz majd 2020-ban?

×