Jövőre ismét lesz IEM Katowice, ahol a világ legjobb 16 csapata újra bebizonyíthatja, hogy mennyit ér a CS:GO esport színterén.

A CS:GO egyik legnagyobb rendezvénye, az IEM Katowice visszatér a jövő év elején. A 16 profi csapatot felvonultató versenyre február 28 és március 1 között kerül sor, a lengyelországi Katowicében, a Spodek Arénában. A csapatok 2020-ban ismét az 500 ezer dolláros nyereményalap legnagyobb részéért küzdenek majd.

Ahogy eddig is, 10 csapat közvetlen meghívást kap a versenyre, hat csapat pedig a regionális selejtezők után kerülhet be. További részleteket az eseményről később osztanak meg – írja a Dot Esports.

 

2019-el ellentétben az IEM Katowice nem a legnagyobb CS:GO verseny lesz 2020-ban, bár egyike lesz az első két kiemelt eseménynek. Ahogy korábban írtuk, jövőre elindul az ESL Pro Tour, melynek része a IEM és az ESL One Köln is.

A jövő évi IEM Katowice győztese mindazonáltal közelebb kerül az Intel Grand Slam harmadik évadának megnyeréséhez is. Ha most latolgatnunk kéne az esélyeket, akkor a nemrégiben egyre nagyobb sikereket elkönyvelő Team Liquid mindenképpen esélyes, ahogy persze az Astralis, ami megnyerte az IEM Katowice 2019-et. De ne feledkezzünk meg a FaZe Clan-ról, a Vitality-ről és a G2 Esports-ról sem, akik szintén keményen fognak küzdeni azért, hogy elvigyék a kupát.

Te kinek szurkolsz majd 2020-ban?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×