Annak ellenére, hogy a Team Liquid néhány korábbi versenyen elvette az első helyet az Astralistól, a csapat újra az élre került. Ők a StarLadder Berlin Major győztesei.

Mint tudjuk, az Astralis elképesztő győzelemsorozatot tudhatott magáénak egy időszakban, amit csakis a Team Liquid tudott felülmúlni. Most úgy tűnik, hogy kezdik visszafoglalni helyüket. A 2019 februári IEM Katowice versenyén lettek elsők, aztán jött egy kisebb csönd, így lehetősége lett a Team Liquid-nek rekordot dönteni.

A StarLadder Berlin Major bajnokságon úgy tűnik, mindent beleadtak a fiúk: legyőzték a G2-t, a CR4ZY-t is, sőt még a Team Liquid-et is. A döntőben a AVANGAR csapatával kerültek szembe.

Az AVANGAR felett aratott 2:0-s győzelmükkel most készen állnak arra, hogy újból ők legyenek a világ legjobb CS:GO egyesülete. A dán csapat az első map-en (Inferno) óriási fölényre tett szert: 16:6-ra verték a kazah srácokat.

A Dust 2-n hasonló volt a helyzet: az Astralis ismét bebizonyította, miért érdemlik meg a trónt. Az AVANGAR ugyan itt is megnyerte a pisztolykört, de ez persze nem segített rajtuk. A meccs 16-5-re végződött, természetesen az Astralis javára.

Az Astralis tehát kész arra, hogy újra rekordokat döntögessen. Ahhoz, hogy visszaszerezzék régi hírüket, a lendületre szükség is lesz, mivel az ESL One kölni versenyén csupán a harmadik helyet szerezték meg. A Team Liquid-nek egyébként ez lett volna sorban a hetedik versenygyőzelme.

Szerinted újra a világ legjobbja lesz az Astralis?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×