Az új stúdió központja Melbourne-ben lesz, Victoria államban. Elvileg már három éve épül, most pedig már hivatalosnak látszik.

Az ausztrál Victoria állam fővárosáról a napokban nem először hallunk a gamer világ kapcsán. Néhány nappal ezelőtt jelentette be a Fortress Esports Pty Ltd., hogy a városban hatalmas esport arénát épít, a  Melbourne Esports Open pedig új Fortnite versenyt indított.

A Sledgehammer Games pedig most új stúdiót nyit a városban, hiszen jelenleg is alkalmazottakat keresnek – írja a PC Gamer. Alayna Cole, egy melbourne-i fejlesztő tegnap a Twitter-en jelentette be, hogy a jövő hétfőn már producerként dolgozik a stúdiónál.

A PC Gamer szerint a stúdióhoz a toborzás már évekkel ezelőtt elkezdődött, jó pár álláshirdetés régóta megjelent, a Sledgehammer Games weboldalán pedig jelenleg is több nyitott pozícióra lehet pályázni a melbourne-i stúdióhoz.

Ausztrália egyébként számos nagy kiadó stúdiójának otthona volt már. Köztük a 2K Australia és a THQ. A Sledgehammer Games-nek köszönhetjük egyébként az olyan játékokat, mint a Call of Duty: Modern Warfare 3, Advanced Warfare és a WWII.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a Sledgehammer min dolgozik majd Ausztráliában.

×