A John Wick és a Mátrix sztárja 2020-ban egyik első szerepében tér vissza a mozivásznakra. Friss fotó szivárgott ki a Bill és Ted 3 forgatásáról.

A Bill és Ted oltári kalandja és haláli túrája után közel harminc év kihagyással 2020-ban érkezik a mozikba Keanu Reeves és Alex Winter újabb közös filmje. A Face the Music alcímet viselő folytatást még 2018-ban jelentették be, a forgatások azonban csak nemrég kezdődtek. A projekt élén Dean Parisotot láthatjuk, akit többek között a Dick és Jane trükkjei valamint a Red 2. rendezői székéből is ismerhetünk. Mellé jön még az Ed Solomonból és Chris Mathesonból álló írópáros, akik olyan filmek mellett, mint a Szemfényvesztők, vagy a Sötét Zsaruk, az első két rész történetéért is feleltek.

Ha ismerősek már Bill Preston és Ted Logan sztorijai, akkor biztosan az sem fog majd meglepni, hogy az időutazó telefonfülke és egy pokolbéli túra után a harmadik rész sem lesz kevésbé furcsa elődeinél. Az ET Canada osztotta meg az egyik első képet a forgatás kulisszái mögül a napokban. Ezen egy zenész gyökereihez erősen ragaszkodó, de már jócskán középkorú Ted képében láthatjuk Keanu Reeves-et.

 

A fotó a történetről kiszivárgott információkat támasztja alá, melyek szerint a harmadik részben egy idősödő Bill és Ted kalandjait követhetjük majd nyomon. A pároson és dalszerző képességeiken pedig nem kevesebb múlik majd, mint maga az univerzum fennmaradása.

Reeves és Winter mellett a szereplőgárdában olyan színészek tűnnek még fel a 2020-ban várható filmben, mint Jillian Bell, Anthony Carrigan, Beck Bennett, Kristen Schaal és Holland Taylor. Ahogyan azt korábban megerősítették, William Stadler újra szerepet kap majd a sztoriban, mint a Halál és Samara Weavinget, valamint Brigette Lundy-Painet is láthatjuk majd, mint a központi duó lányait.

×