Úgy tűnik a Teslába egyre több érdekes tartalom kerül. Elon Musk és Todd Howard az E3-on beszélt az új játéktervekről.

Arról már hallottunk, hogy a Teslába valószínűleg egyre több videojáték kerül, többek között Fortnite is. Egy E3-as beszélgetés során arra is fény derült, hogy a Youtube is elérhető lesz, egy Bethesda játék mellett – írja a TheVerge.

Az egyik újonnan bejelentett játék a Fallout Shelter, egy free-to-play posztapokaliptikus spin-off, mely 2015-ben jelent meg mobilon. A Bethesda stúdió vezető fejlesztője Todd Howard, aki a Fallout 4 és a Fallout 76 rendezője volt, szintén megerősítette a hírt. A játék tehát ugyanúgy játszható lesz az autókban, ahogy az indie platformer Cuphead is, amelyet szintén e-hónapban jelentettek be.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetése során Elon Musk és Todd Howard elmondták, hogy a YouTube is része lesz a Teslanak. Bemutatták a Beach Buggy Racing 2 című Android játék demóját is, amiben az kocsik irányításához a Tesla valódi kormányát is használni lehet az irányításhoz.

Kép forrása: TheVerge

Sem a játékok, sem a Youtube kapcsán nem említettek megjelenési dátumot. Elon Musk egyébként régóta gamernek tartja magát, ezért nem véletlenül lett eltökélt szándéka, hogy a Tesla járműveit interaktív szórakoztatóközponttá alakítja.

Ennek része a sok-sok játék is. Talán egy nap olyan módon lesz önvezető a jármű, hogy közben nyugodtan játszhatunk is. Addig is vezetés közben Falloutozni lehet, hogy egy kissé veszélyes.

Szerinted kell játék egy autóba?

×